Informatie

Dekking Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)

De minimaal verplichte autoverzekering in Nederland is de dekking Wettelijke Aansprakelijkheid. Hierbij is alleen de schade aan eigendommen en personen (letsel) verzekerd die door jouw schuld wordt veroorzaakt. Bij schade die jij dan leidt, ben je bij de dekking Wettelijke Aansprakelijkheid niet verzekerd.

De laagste premie voor de NowGo Autoverzekering betaal je bij een dekking Wettelijk Aansprakelijkheid, omdat dit de minimale verzekering is. Voor pechhulp in Nederland kun je 20% korting krijgen op een abonnement bij Route Mobiel Pechhulp Nederland.

Bij de WA-dekking is geen sprake van een eigen risico en is de meest gekozen dekking voor auto’s die ouder zijn dan 10 jaar.

 

Bereken jouw premie

WA autoverzekering

WA dekking autoverzekering nowGo

Beperkt Casco dekking

Specifieke schades aan de eigen auto, die zijn ontstaan door diefstal, botsing met dieren, storm en hagel vallen onder de Beperkt Casco dekking van nowGo. Bij deze WA-verzekering ben je bijvoorbeeld niet verzekerd voor schade aan je eigen auto indien je een andere auto geen voorrang gaf en botst.

De aanvulling die deze dekking heeft ten opzichte van de WA-dekking zorgt voor een hogere premie en deze is mede afhankelijk van het gekozen eigen risico. Voor auto’s tussen de 6 en 10 jaar oud is de Beperk Casco dekking de meest gekozen verzekering.

Bereken jouw premie

Volledig Casco dekking

De meest ruime dekking van de 3 autoverzekeringen van nowGo wordt geboden door de Volledig Casco (allrisk). Voor een auto tot 10 jaar oud krijg je er een aanvullende Pechhulpverzekering bij (door Route Mobiel). In combinatie met de Volledig Casco (allrisk) autoverzekering kost deze pechhulp je dan niets extra.

Veroorzaak je met je eigen auto schade bij anderen of heb je schade aan je eigen auto door brand, diefstal en storm? Met de Volledig Casco (allrisk) autoverzekering van nowGo ben je hiervoor verzekerd. Schade die je zelf aan je auto veroorzaakt door botsen en stoten valt ook onder deze verzekering.

Voor auto’s jonger dan 6 jaar oud is de Volledig Casco (allrisk) een veel gekozen verzekering.

Bereken jouw premie

WA autoverzekering volledig casco