Verzekeringen

Reisverzekering

Doorlopende reisverzekering van Nowgo
Een doorlopende reisverzekering is geschikt voor mensen die meerdere keren per jaar op vakantie of een weekendje weg gaan. Je bent dan altijd verzekerd en kunt onbezorgd genieten van je vakantie of een weekend weg. Je sluit hem één keer af en het is geregeld, ook voor je overige gezinsleden.

Kortlopende reisverzekering van Nowgo
Een kortlopende reisverzekering is vooral geschikt als je korter dan 21 dagen per jaar op vakantie gaat, of maar één keer per jaar op vakantie of een weekend weg gaat. Ook als je maar één keer een reisverzekering af wilt sluiten zonder doorlopende kosten is de kortlopende reisverzekering misschien wel geschikt voor jou.

Reisverzekeringen

Woonhuisverzekering

Inboedelverzekering
Een inboedelverzekering dekt schade aan je inboedel, dit zijn alle verplaatsbare spullen die je in je huis hebt. Dit kan schade als gevolg van brand, water of bijvoorbeeld een inbraak zijn. Ook bepaalde onkosten die je maakt ten gevolge van schade zijn meeverzekerd. Hou er wel rekening mee dat er voorwaarden bij een inboedelverzekering zijn, zorg er altijd voor dat je hiervan op de hoogte bent zodat je een inboedelverzekering afsluit die aansluit bij jouw behoefte.

Inboedelverzekering

Opstalverzekering
Een opstalverzekering (of: woonhuisverzekering) is een must als je een eigen huis hebt. Met de opstalverzekering van nowGo is je huis bij brand, lekkage, inbraak, storm of neerslag allrisk verzekerd. En niet alleen je huis. Ook bijgebouwen, zoals
je schuur of tuinhuis.

Opstalverzekering

Autoverzekering

Dekking Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
De minimaal verplichte autoverzekering in Nederland is de dekking Wettelijke Aansprakelijkheid. Hierbij is alleen de schade aan eigendommen en personen (letsel) verzekerd die door jouw schuld wordt veroorzaakt.

Beperkt Casco dekking
Specifieke schades aan de eigen auto, die zijn ontstaan door diefstal, botsing met dieren, storm en hagel vallen onder de Beperkt Casco dekking van nowGo. Bij deze WA-verzekering ben je bijvoorbeeld niet verzekerd voor schade aan je eigen auto indien je een andere auto geen voorrang gaf en botst.

Volledig Casco dekking
De meest ruime dekking van de 3 autoverzekeringen van nowGo wordt geboden door de Volledig Casco (allrisk). Voor een auto tot 10 jaar oud krijg je er een aanvullende Pechhulpverzekering bij (door Route Mobiel). In combinatie met de Volledig Casco (allrisk) autoverzekering kost deze pechhulp je dan niets extra.

Autoverzekeringen